میخوام یه روش خیلی ساده واسه کسایی که زیاد اشپزی بلد نیستن وبه قولی تازه کارن ،یاد بدم که هم راحت باشه هم خوشمزه.اندازه هایی که من میگم واسه چهار نفر لاغر که زیاد هم بخور نیستن کافیه،وگرنه من همین اندازه ها رو فقط واسه خودم وهمسرجان استفاده میکنم که اخر بازم جفتمون گشنه ایم و میگیم حالا چی بخوریم.
مواد لازم
1:برنج 4 پیمانه
2:آب به مقدار لازم
3:نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
4:رب یک تا دو قاشق غذاخوری
5:روغن به مقدار لازم البته از کره هم میتونید استفاده کنید
دستور پخت
اول دو تا سیب زمینی درشت و نگینی خورد میکنیم وتو همون قابلمه ای که می خواهیم غذا بار بزاریم سرخ میکنیم.بیخود هی ظرف کثیف نکنید پیمانه و ماهیتابه و از این سوسول بازیا…
بعد یه دونه پیاز رو نگینی خورد میکنیم و سیب زمینی که یکم سرخ شد بهش اضافه می کنیم وقتی خوب هر دو سرخ شدن نمک و زردچوبه و فلفل و اضافه میکنیم با یکی دو قاشق رب بعد پلو رو که از قبل شستیم میریزیم داخل قابلمه حالا می رسیم به نکته طلایی، اگه اب زیاد بریزیم میشه شفته پلو ،اگه کم بریزیم برنج زیر دندون خرچ خرچ میکنه ،من یه روشی دارم که اب رو به اندازه ای که یکم از سطح پلو بالاتر باشه می ریزم و شعله رو خیلی کم می کنم تا اروم بپزه و دم کن هم نمیزارم اینجوری پلو نه شفته میشه نه زنده اخر سر هم میتونید کره رو اب کنید بریزید رو پلو و یکمی هم زیره بپاچید رو پلو تون و غذا رو بکشید. ایشالا بعد دو سه ساعت غذاتون اماده ست نوش جونتون