غذاهای مکزیکی از غذاهای پر طرفدار در سراسر دنیا به حساب میان که معمولا با عطر و طعم تند فلفل همراهند . اینجا ما قصد داریم که یه خوراک تندو تیز مکزیکی به شما آموزش بدیم که با گوشت چرخ کرده و یا گوشت تیکه ای آماده میشه و میتونید با نون ویا کنار برنج از اون لذت ببرید . زود بریم دنبال مواد اولیه .
مواد لازم ( مناسب برای 4 نفر )
- گوشت چرخ کرده : 350 گرم
- سیب زمینی متوسط : 2 عدد
- گوجه : 3 عدد
- پیاز : 2 عدد
- سیر : 2 حبه
- فلفل هالاپینو : 3 عدد ( یا فلفل تند چیلی )
- هویج : 2 عدد
- رب گوجه : 1 قاشق غذا خوری
- نمک ، فلفل سیاه ، زردچوبه ، آویشن ، زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
- مرحله اول : سس مخصوص مکزیکی
اولین مرحله تهیه سس مخصوص برای پختن گوشته ، اول گوجه ها رو به همراه یک عدد پیاز ، سیر و فلفل های هالاپینو ، با استفاده از غذا ساز به خوبی خرد میکنیم و کمی آب اضافه میکنیم تا به پوره تبدیل بشه .
- مرحله دوم : تفت دادن گوشت و پیاز
در مرحله دوم یک عدد پیاز باقی مانده را خرد میکنیم و داخل روغن تفت می دیم و بعد ادویه هارو بهش اضافه می کنیم و بعد از سرخ شدن پیاز ها ، گوشت رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا زمانی که تغییر رنگ بده .
- مرحله سوم : اضافه کردن سبزیجات و سس
در ادامه سیب زمینی و هویج رو مکعبی خرد می کنیم و به گوشت اضافه می کنیم و خوب تفت میدیم و در ادامه رب گوجه رو به اون اضافه میکنیم و بازم تفت میدیم تا رنگ و مزه رب تو غذا پخش بشه
- مرحله چهارم : آخرین مرحله
حالا سسی رو که مرحله اول آماده کردیم رو به همراه ادویه و آب به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و درب ظرف رو می بندیم و اجازه میدیم که غذا خوب پخته بشه و سیب زمینی و هویج نرم بشن و خوراک ما آماده بشه
توجه کنید که مقدار آبی که به سس اضافه میکنید در حدی باشه که برای پختن سبزیجات کافی باشه و در نهایت خوراک ما باید به یه خوراک غلیظ تبدیل بشه
حالا میتونید این خوراک رو با نون و یا در کنار برنج میل کنید و از این طعم لذت ببرید
نوش جان
یک پاسخ
ما خودمون هم این غذا و داریم فقط اینقدر تند نبود